Fysträning

Road to glory

Man blir bra på det man tränar och träning ger färdighet. Däremot, sätter den fysiska förmågan ofta grunden till prestationen.

Personlig träning

Privata träningspass är för dig som vill ha extra hjälp att nå dina mål. I den personliga träningen sätter vi ihop ett upplägg som är anpassat efter dig, du får hjälp med allt från att utföra övningar rätt till att hitta motivationen för att ge det lilla extra. Det finns också möjlighet att ta med en vän för att träna tillsammans.

Gruppträningar

Träning för grupper eller lag där jag kommer till er. Det kan vara allt ifrån ett helhets upplägg till enstaka pass med fokus på att förbättra en specifik förmåga. Även tränarna i föreningen får möjlighet att vara med för att ta del av den kunskap som förmedlas.

Fystester

En fysperiod bör innehålla minst två testtillfällen. Ett innan perioden startar och ett efter den är avklarad, ett tredje test kan läggas till i mitten beroende på hur lång perioden är. Testerna hjälper till att hålla motivationen uppe, de ger direkt feedback på ifall den träning du genomfört faktiskt gett resultat. Samt ger dig en indikation på vilka förmågor du är bra respektive mindre bra på för att kunna korrigera för bästa slutresultat. Jag kan hjälpa er med alla typer av tester med en komplett testrapport för varje individ.

All-In

Med ovanstående delmoment kan jag sätta ihop ett helhetsupplägg med fysträning och tester som är skräddarsytt för just dig eller din förening. Kontakta mig för en kostnadsfri konsultation om hur ett upplägg skulle kunna se ut!