Fysträning

Road to glory

Man blir bra på det man tränar och träning ger färdighet. Däremot, sätter den fysiska förmågan ofta grunden till prestationen. Även om slutmålet är att förbättra din teknik eller taktik inom din idrott kan detta ställa krav på din fysik. Var tillräckligt stark för att utföra tekniken på ett effektivt sätt, ha en rörlighet som tillåter dig att utföra tekniken med ett stort rörelseomfång eller taktiskt orka växla tempo i en tävling för att vinna över din motståndare.

 

Personlig träning

Privata träningspass är för dig som vill ha extra hjälp att nå dina mål. I den personliga träningen sätter vi ihop ett upplägg som är anpassat efter dig, du får hjälp med allt från att utföra övningar korrekt till att hitta motivationen. Det finns också möjlighet att ta med en vän om du vill träna tillsammans med någon.

 

Gruppträningar

Träning för fler personer, grupper eller lag. Det kan vara allt ifrån ett helhets upplägg till enstaka pass med fokus på att förbättra en specifik förmåga. Även tränarna i föreningen får möjlighet att vara med för att ta del av den kunskap som förmedlas.

Fystester

En fysperiod bör innehålla minst två testtillfällen. Ett innan perioden startar och ett efter den är avklarad, ett tredje test kan läggas till i mitten beroende på hur lång perioden är. Testerna hjälper till att hålla motivationen uppe, de ger direkt feedback på ifall den träning du genomfört faktiskt gett resultat. Samt ger dig en indikation på vilka förmågor du är bra respektive mindre bra på för att kunna korrigera för bästa slutresultat. Jag kan hjälpa er med alla typer av tester med en komplett testrapport för varje individ.

Vill du gå All-In?

Tack vare databasen med över 350 övningar får du tillgång till alla träningspass genom din telefon där varje övning även beskrivs och visas genom ett videoklipp. Vill du gå All-In med din fysträning kan du nu även få en helhetsplan med ett individuellt träningsschema med pass så att du enkelt kan nå dina mål för endast 500/månad. Hör av dig om du vill veta mer.